Service

Betalen

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je per omgaande een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden.

Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen:
– iDeal
– overboeking per bank

Na ontvangst van de betaling door middel van iDeal wordt je bestelling binnen één a twee werkdagen verzonden.
Wanneer je betaalt via bankoverschrijving dan reserveren wij de artikelen vijf dagen. Mocht je betaling na de vijfde dag nog niet ontvangen zijn, dan komt de reservering te vervallen en wordt je bestelling geannuleerd. De bestelling wordt na ontvangst van je betaling binnen één a twee werkdagen verzonden.

Bankgegevens:
SNS rekeningnummer NL57 SNSB 0907 8134 02
T.n.v. Njoy at Home

Verzendkosten

Producten worden verzonden via PostNL zodra de betaling is ontvangen.
Njoy at Home garandeert dat de bestellingen in goede staat verzonden worden en dat aan de verzending veel zorg en aandacht is besteed.
De verzendkosten voor briefpost met Track & Trace zijn € 3,80 en € 5,75 voor pakketpost. Bestellingen boven de € 50,00, dan komen de verzendkosten bij verzending binnen Nederland te vervallen. Njoy at Home kan niet garant staan voor het niet tijdig bezorgen door PostNL.

De bestelde producten kunnen ook op afspraak worden afgehaald bij ons in Noordwijk.
Vermeld bij ‘opmerkingen’ onderaan uw bestelling dat u het artikel wilt ophalen. Wij nemen per e-mail contact op voor een afspraak.

Njoy at Home is groen daarom gebruiken we zo veel mogelijk hergebruikte doosjes.

Retourneren

Binnen de zichttermijn van 14 dagen kun je bestelde artikelen (zonder opgaaf van redenen) retourneren. Je dient het artikel binnen 14 dagen als retour aan te melden via het contactformulier. Indien je besluit je bestelling te retourneren, zijn de kosten voor het versturen voor eigen rekening. Het retour te sturen artikel dient compleet, in originele staat en verpakking, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. De retourzending dient voorzien te zijn van een kopie factuur. Na ontvangst van de retourzending zal de terugbetaling zo spoedig mogelijk plaatsvinden.

Retouradres:
Njoy at Home (t.a.v. Klantenservice)
Raadhuisstraat 33
2201 MA Noordwijk ZH

Wij proberen al je vragen binnen 48 uur te beantwoorden. Voor klantenservice en alle vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.
Telefoon: +31 6 517 64550 (bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 11:00 en 17:00)

Bedrijfsgegevens:
KvK nummer 62359401
BTW nummer NL 116764879 B03