Algemene voorwaarden

Algemeen
De levering- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer je een bestelling plaatst, geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Njoy at Home. Op alle overeenkomsten gesloten met Njoy at Home is Nederlands Recht van toepassing.

Prijs
Alle prijzen zijn in euro’s vermeld, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden in de winkelmand aan de bestelling toegevoegd. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Deze gelden niet voor lopende orders. De aanbiedingen op de website  zijn geldig zolang de voorraad strekt. Indien dit zich voordoet, zal de prijs worden aangepast. In geval van een lopende order informeren wij je hierover per e-mail.

Levertijd
De levertijd voor producten uit voorraad bedraagt 1-2 werkdagen. Indien artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan je worden meegedeeld. Mocht je hiermee niet akkoord kunnen gaan, dan kan de order geannuleerd worden. Wij zullen je tevens direct informeren wanneer een artikel niet meer leverbaar is. In beide gevallen zal het eventueel reeds afgerekende bedrag zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen vijf werkdagen) teruggestort worden.

Deellevering
Indien bestelde artikelen onverhoopt niet voorradig zijn dan word je hier zo spoedig mogelijk over geïnformeerd. Je kunt dan aangeven of je de gehele levering opschort tot de ontbrekende artikelen weer voorradig zijn, of dat levering van de ontbrekende artikelen op een later tijdstip kan plaatsvinden. Voor een deellevering betaal je geen extra verzendkosten.

Retourneren
Binnen de zichttermijn van 14 dagen kun je bestelde artikelen (zonder opgaaf van redenen) retourneren. Je dient het artikel binnen 14 dagen als retour aan te melden via het contactformulier. Indien je besluit je bestelling te retourneren, zijn de kosten voor het versturen voor eigen rekening. Het retour te sturen artikel dient compleet, in originele staat en verpakking, onbeschadigd en ongebruikt zijn. De retourzending dient voorzien te zijn van een kopie factuur. Na ontvangst van de retourzending zal de terugbetaling zo spoedig mogelijk plaatsvinden.
SALE en afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Persoonsgegevens
Njoy at Home houdt je gegevens privé. Persoonlijke gegevens worden gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van bestellingen en, indien je je hiervoor hebt opgegeven, het verzenden van de nieuwsbrief.

Aansprakelijkheid
Njoy at Home is niet aansprakelijk voor eventuele tik-, zet- of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs wordt vermeld. Indien dit zich voordoet, zal de prijs worden aangepast. Njoy at Home is niet verantwoordelijk voor schade aan materieel welke het resultaat is van verkeerd gebruik van de producten. Njoy at Home is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of beschadiging of verlies door PostNL.

Overmacht
Indien gehinderd door overmacht heeft Njoy at Home het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van de bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. Njoy at Home zal je dit schriftelijk meedelen en is in geval van overmacht niet verplicht tot het uitkeren van enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

Klachten
Njoy at Home doet haar uiterste best om je snel en goed van dienst te zijn. Heb je toch een klacht, dan dien je dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Je kunt een e-mail sturen naar contactformulier. Omschrijf de klacht nauwkeurig en vermeld eventueel het ordernummer en de aankoopdatum en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Het is niet toegestaan enig tekst- of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren en/of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Njoy at Home.

Zie hier de Legal- & Privacybeleid van Klarna